Noi Va Oferim Curatenia Pe Care O Doriti
More

Despre Noi

Infiinţată în anul 2009, RIAMA CLEAN are ca obiect principal de activitate servicii de întreţinere şi curăţenie a cladirilor. Firma detine tehnologia si personalul necesar prestarii serviciilor de curatenie in locuinte, birouri sau dupa constructor.

Firma noastra dispune de o echipa tanara, persoane atent selectionate, instruite si de incredere eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia intr-o experienta placuta pentru clientii nostri. Riama Clean este o firma specializata pe servicii de curatenie asa cum va doriti: profesionale, prompte, rapide, serioase. Va oferim servicii profesionale de curatenie, la cele mai inalte standarde de calitate, pentru spatii de locuit, spatii de birouri si spatii industriale, curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie periodica de intretinere, spalat covoare si mochete, si alte servicii specializate de curatenie.

Oferim programe standard de curatenie, dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in timpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului. Firma noastra face eforturi permanente pentru menţinerea si ridicarea nivelului calitativ, în ceea ce priveşte achiziţionarea şi operaţionalizarea unor tehnologii de ultima oră cât şi pentru pregătirea corespunzătoare a personalului.

Furnizorii nostrii de materiale, sunt firme renumite din ţară şi străinătate care ne oferă, soluţii tehnice moderne în tehnologia curăţeniei, aparatură, utilaje, accesorii şi consumabile profesionale.

Noi suntem în măsură să oferim soluţii pentru toate problemele ridicate de complexitatea activităţii de curăţenie în funcţie de mediu, varietatea suprafeţelor de curăţat, diversitatea materialelor de întreţinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de standardele comunitare şi naţionale în vigoare. Produsele folosite de firma noastră sunt profesionale, sunt de calitate si respecta mediul inconjurator, fiind avizate de Ministerul Sanatatii, ceea ce atrage aprecierea beneficiarilor nostri.

Oferte Speciale

• Curatenie apartamente, vile:

- la prima interventie, oferim un discount de 5% din pretul initial;

- la a 2-a interventie, oferim un discount de 10% din pretul initial;

- la a 3-a interventie, oferim un discount de 15% din pretul initial;

- la a 4-a interventie, oferim un discount de 20% din pretul initial.

• Curatenie birouri & spatii comerciale:

- la abonament de minim 3 luni, oferim discount de 5% din pretul initial;

- la abonament de minim 6 luni, oferim discount de 10% din pretul initial;

- la abonament de minim 12 luni, oferim discount de 20% din pretul initial.