Noi Va Oferim Curatenia Pe Care O Doriti
More

Sfaturi practice

Curatarea si intretinerea covoarelor

Orice tesatura proaspat achizitionata arata impecabil, insa, odata cu trecerea timpului acestea isi pierd din farmec, culori, umbre si din textura fina, pufoasa cu care ne-am familiarizat.Pentru a creea o senzatie placuta de igiena si prospetime, mochetele sau covoarele spatiului in care locuiti trebuie curatate periodic si intretinute.

Curatarea si intretinerea pardoselilor

                Indiferent de natura pardoselii: marmura, granit, mosaic, linoleum, parchet sau podele ceruite, curatarea regulata reprezintă cheia pentru pastrarea pardoselilor dumneavoastra in cea mai buna stare, iar firma noastra poate sa se ocupe de curatenia acesteia.

Curatarea si intretinerea tapiteriilor

             Daca stergerea prafului, spalatul geamurilor sau intretinerea covoarelor nu va dau batai de cap, s-ar putea sa nu fie la fel de simplu si in cazul curatarii canapelelor.  Intrucat acestea sunt mai pretentioase, mai usor deteriorabile, este necesar sa le acordati o atentie crescuta pentru a evita unele gafe, greu sau imposibil de reparat.

Curatarea si intretinerea bucatariei

                Ceramica este mai putin pretentioasa decat parchetul, iar intretinerea sa este foarte importanta. Chiuveta din bucatarie iti da bataie de cap pentru ca e mai dispusa murdaririi cu grasime si ulei, pe langa celelalte efecte datorate trecerii timpului, fiind un focar de microbi si bacterii daca aceasta nu este curatata in permanenta.

Curatarea si intretinerea geamurilor

Programul zilnic incarcat si dorinta de a folosi timpul liber in alte scopuri te constrang sa acorzi mai putin timp activitatilor casnice, cum ar fi spalatul geamurilor? Firma de servicii profesionale de curatenie Riama Clean ofera servicii complete de curatenie a ferestrelor. Oferim servicii complete de curatenie a ferestrelor pentru sedii comerciale si locuinte personale.

Curatarea si intretinerea baii

Riama Clean foloseste toate produsele necesare unei intretineri de calitate, concepute pentru curatarea gresiei, faiantei, cazii, chiuvetei si a vasului de toaleta din baie. Cu gama produselor de intretinere folosite de firma noastra, curatarea nu a fost nicicand mai usoara.

Servicii Curatenie


Riama Clean | Servicii Curatenie | Produse Curatenie